Tuulilasivakuutus

Onko sinulla auton tuulilasin vakuutus?

Olemme johtavien vakuutusyhtiöiden hyväksymä tuulilasien korjauksiin ja asennuksiin erikoistunut liike Tampereella.


Kun asioit lasinkorjauskumppanilla, sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta *) ja hakea vakuutuskorvausta itse, vaan me hoidamme myös vahinkoon liittyvät vakuutusasiat puolestasi! Maksat vain lasiturvan omavastuun autoa noudettaessa.


*) vain Fennia edellyttää erillisen vahinkoilmoituksen jättämisen, jos ajoneuvollasi ei ole lasivakuutusta ja käytät lasin korjaukseen tai vaihtoon kolarivakuutusta. Tee vahingosta ilmoitus Oma Fennia -verkkopalvelussa.

Saat siis korjautettua lasivahingon ja hoidettua vakuutusasiat kätevästi yhdellä kertaa. Iskemäkorjaus on sinulle aina maksuton!

 

Varaa aika netin kautta Lielahden toimipisteeseen (valitsemalla oma vakuutusyhtiösi):

Taninkatu 8, 33400 Tampere

Varaa aika netin kautta Hatanpään toimipisteeseen (valitsemalla oma vakuutusyhtiösi):

Lokomonkatu 25 D, 33900 Tampere


Soita ja varaa aika tuulilasivaihtoon / kiveniskemäkorjaukseen

Puh. 03-231 0920 (ma-pe klo 8-16)


Tuulilasivakuutus

Erillistä tuulilasivakuutusta kannattaa harkita autoihin, jotka maksavat yli 10.000 euroa. Yleensä tuulilasin korjaaminen tai lasinvaihto ei alenna autovakuutuksen bonusta, jos autokasko sisältää myös lasivakuutuksen.

Jos kasko taas ei sisällä lasivakuutusta, korjauskulut menevät törmäysvahingon kautta vakuutuskuluihin. Mutta tällaisessa tapauksessa korvaus vaikuttaa bonuksiin. Yhteistyökumppaneiden kanssa olemme sopineet korjauskulujen laskutuksen meneväksi suoraan vakuutusyhtiöille.

Tarkista oman autosi vakuutus, sen sisältö sekä korvauskäytännöt omasta vakuutusyhtiöstäsi!